رفتار معامله گر باید چگونه باشد؟ روانشناسی رفتار معامله گران حرفه ای
فرض کنید قصد دارید خانه خود را به فروش بگذارید و مشاور املاک برای خانه شما مشتری ای را ارائه داده است. زمانی که شما با مشتری رو به رو می شوید، رفتاری از او مشاهده می کنید که در چاچوب ادب و احترام به شما نیست و یا برعکس، رفتاری را از او مشاهده می کنید که به نظر شما اصلا طبیعی نیست و همین موارد باعث می شود تا شما خانه را به این فرد نفروشید و یا اگر نیز مجبور به این کار هستید، به هیچ وجه از فروش خود رضایت نداشته باشید.
دانش رفتار معامله در این زمینه به کمک افراد می آید. اگر شما بدانید که در کجا باید چه رفتاری را از خود نشان دهید، قطعا می توانید بهترین معامله را داشته باشید. در این مطلب علاوه بر بحث همیشگی یعنی خرید خانه در مشهد مشاوران مشهد املاک به صورت اختصاصی در مورد رفتار معامله اطلاعات دقیقی را به شما عزیزان ارائه می دهند.
رفتار معامله گر باید چگونه باشد؟
اگر فکر می کنید که داشتن استراتژی های معاملاتی بهترین معامله گران جهان یا سیستم سیگنالی که به شما می گوید کجا بخرید و بفروشید بهترین موارد در زمینه معاملات است، باید بگوییم که تا حدودی سخت در اشتباه هستید! رفتار معامله گر، موفقیت از دانستن اینکه کجا یا چه چیزی را بخرید یا بفروشید نیست بلکه از نحوه “چطور صحبت کردن و رفتار کردن” هنگام خرید، فروش و دیگر موارد است.
یک باور رایج وجود دارد که بهترین معامله گران به این دلیل موفق می شوند که می توانند احساسات خود را کنترل کنند و دلیل دیگر این است که قبل از اقدام به هر کاری فکر می کنند. معامله گران موفق به این دلیل موفق می شوند که بر جنبه رفتاری معامله تسلط دارند و می دانند که چگونه چه رفتار و یا سخنی را از خود بروز دهند.
مشهد املاک این موضوع را در قالب یک مثال به شما عزیزان ارائه می دهند. رفتار معامله می تواند به یک خانه تشبیه شود که دارای سه طبقه است. زیر زمین که معمولا به قسمت های درونی خانه قرار دارد، جایگاه احساسات فرد است. طبقه دوم مکانی است که همگی وارد آن می شوند و به نوعی نشان دهنده همه چیز است که این قسمت تمامی رفتاری که یک معامله گر از خود نشان می دهد قرار دارد.
طبقه سوم اما که پشت بام خانه محسوب می شود و طبقه ای است که قدرت تصمیم گیری و هم چنین فکر به رفتار بعدی در آن قرار دارد که می تواند مانند مغز انسان باشد. طبقه سوم و زیر زمین، بازی درونی است و طبقه اول بازی بیرونی نام دارد. بازی درونی شما پایه اساسی هر کاری است که در معاملات خود انجام می دهید. یک بازی درونی قوی از یک بازی بیرونی قوی پشتیبانی می کند. بازی بیرونی جنبه های ملموس تر تجارت شما است که می بینید.
رفتار معامله چه تاثیری بر روی معامله دارد؟
شاید برای شما سوال پیش آمده است که رفتار معامله می تواند تاثیری بر روی معامله داشته باشد یا خیر. قطعا شما علاقه ای ندارید سر میزی شام بخورید که افراد بر سر آن میز با شما به خوبی رفتار نمی کنند! رفتار معامله نیز دقیقا همین تاثیر را بر روی معالمه دارد.
فردی که از این رفتار استفاده می کند به خوبی خریدار را مجاب به خریداری کردن ملک می کند. رفتار معامله به این معنی نیست که شما به فرد بگویید که لطفا ملک من را بخر و یا لطفا از خرید ملک من منصرف نشو! بلکه به این معنی است که با نشان دادن درست جنبه های مثبت ملک و هم چنین مزایا آن و مقایسه اصولی آن نسبت به دیگر به املاک، فرد خود تصمیم می گیرد که اقدام به خریداری کرد ملک شما کند. پس رفتار معامله تاثیر صد در صد مثبت بر روی معامله دارد.
چه عواملی بر روی رفتار معامله تاثیر دارد؟
همان طور که کارشناسان مشهد املاک در عنوان قبلی به شما عزیزان این موضوع را ارائه دادند، عوامل بسیاری وجود دارد که می تواند بر روی رفتار معامله تاثیر بگذارد و یکی از آن ها می توانید کنترل نداشتن بر روی احساسات خود باشد.
زمانی که شما به عنوان یک فرد معامله گر نتوانیم بر روی احساسات خود که جزء بازی درونی شما هستند غلبه کنید و بر روی آن ها کنترل داشته باشید، ممکن است خشم و یا ترحم جایگزین تصمیم نهایی شما شود. به عنوان مثال ممکن است فردی برای این که بتواند از قیمت ملک شما کم کند، شروع به تاثیر گذاری بر روی احساس ترهم شما بگذارد.
اگر شما فردی باشید که به درستی بر روی احساسات خود کنترل نداشته باشید، در وهله اول احساس خشم می کنید و ممکن است آن را بروز دهید و در وهله دوم احساس ترحم به سراغ شما می آید که مجاب می شود شما از تصمیم خود کوتاه آمده و قیمت را پایین تر بیاورید. این موضوع جنبه منفی تاثیر گذاری بر روی رفتار معامله شما بود.
برای این که بتوانید جنبه های مثبت در این زمینه را برای خود داشته باشید، می توانید انواع تمرینات مراقبه را برای خود انجام دهید تا دست یابی به بخش درونی شخصیت خودتان برایتان آسان شود و سپس یک بازی درونی قوی را از خود نشان دهید.
روانشناسی معامله گری چگونه است؟
روانشناسی معامله گری که نام دیگر آن روانشناسی تجارت است، توضیح می دهد که چگونه یک معامله گر در یک انجام یک معامله با رفتار خود سود و زیان دریافتی را مدیریت می کند. این نشان دهنده توانایی آن ها برای مقابله با خطرات و عدم انحراف از برنامه تجاری خود است.
جنبه های احساسی سرمایه گذاری تلاش می کند تا هر معاملهای را به شما دیکته کند و توانایی شما در مدیریت احساسات بخشی از روانشناسی معاملاتی شماست. حذف احساسات در معاملات غیر ممکن است اما در وهله اول این نباید هدف باشد.
درعوض معاملهگران باید بدانند که چگونه سوگیری ها یا احساسات خاص می توانند بر تجارت آن ها تاثیر بگذارند و از این اطلاعات به نفع خود استفاده کنند. هر معامله گری متفاوت است و هیچ قانون ساده ای وجود ندارد که همه باید از آن پیروی کنند. ترس و طمع احساسات قدرتمندی هستند که می توانند بر روند فکر معامله گران در طول حرفه تجاری خود مسلط شوند. هدف این است که یاد بگیرید چگونه این احساسات را مهار کنید و یک ذهنیت برنده ایجاد کنید.
یک معامله گر می تواند از چندین تکنیک برای ایجاد روانشناسی تجاری قوی و حفظ نظم استفاده کند. علاوه بر خواندن کتاب توسط روانشناسان تجاری و سرمایه گذاران خبره می توانید یک برنامه معاملاتی نیز ایجاد کنید. توسعه یک برنامه معاملاتی به شما کمک می کند تا به یک روال ثابت پایبند باشید و از شکاف تمرکز و بیزاری از ضرر جلوگیری کنید.
مهم ترین رفتار های معاملاتی کدامند؟
در زمینه معامله برخی از رفتار که بروز داده می شوند می توانند جزء مهم ترین رفتار ها باشند که باید حتما به آن ها توجه داشت و آن هایی که می توانند جنبه مثبت برایمان داشته باشند را قوت بخشید و آن هایی که جنبه منفی دارند را کنترل کنیم.
به عنوان مثال زمانی که ما بتوانیم به درستی از هوش خود استفاده کنیم و قبل از انجام هر معامله ای به آن فکر کنیم، می تواند یکی از رفتارهای معامله ای باشد که باید به آن قوت ببخشیم اما موضوعی مانند تاثیر احساسات بر روی ما می تواند یکی از موارد منفی باشد که باید آن را تا جای امکان از رفتار معامله ای خود حذف کنیم.
چگونه در روز معامله رفتار کنیم؟
این که چگونه روزه معامله باید در جلسه حاضر شویم یکی از مهم ترین مواردی است که باید حتما مد نظر داشت. از نوع پوشش گرفته تا نوع بیان کلمات می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. سعی کنید از لباسی در این روز استفاده می کنید که کاملا مرتب باشد.
این کار نشان می دهد که تا چه اندازه به معامله خود اهمیت می دهید. مورد بعدی نوع بیان کلمات و رفتار شما است. سعی کنید از روز قبل با خود مرور کرده باشید که قرار است به خریدار چه بگویید و یا چه مواردی را باید به او گوشزد کنید. حتما سعی کنید کاملا با اعتماد به نفس در روز معامله حاضر شوید. استرس و یا هرگونه پریشانی باعث می شود تا خریدار از انتخاب خود منصرف شود.
منظور از شناسایی رفتار های معامله چیست؟
منظور از این که قبل از معامله به شناسایی رفتار های معامله ای بپردازید این است که شما قبل از معامله از تمامی منابع مانند انواع کتاب ها اقدام به این موضوع کنید که رفتار های معامله ای به صورت کلی به چه رفتار هایی گفته می شود و از مواردی می توانید در این زمینه استفاده کنید. زمانی که این موارد را با خود مرور کردید و سپس اقدام به شناسایی آن ها کردید از بهترین آن در روز معامله استفاده کنید.
چگونه اعتماد به نفس خود را در هنگام این کار بالا ببریم؟
راه های بسیاری برای افزایش اعتماد به نفس به هنگام معامله وجود دارد. یکی از ساده ترین راه ها این است که در رو به روی آیینه قرار بگیرید و خود را در آن مشاهده کنید و حالا شروع به صحبت کردن کنید به طوری که مخاطب شما فردی است که قرار است با او به معامله بپردازید. سعی کنید کاملا در نقش خود فرو بروید و فکر کنید که دقیقا بر سر معامله قرار دارید. این کار باعث می شود تا استرس شما از انجام معامله کاهش یابد و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.
چه مواردی معامله را با مشکل مواجه می سازد؟
موارد بسیاری زیادی وجود دارد که می تواند معامله ای که صد در صد تمام شده فرض می شود را با مشکل رو به رو کند. به عنوان مثال خوش قول نبودن خریدار به هنگام پرداخت پول و یا ارائه دادن دلیل های بدون منطق به هنگام بستن قرار داد و یا بسیاری از موارد دیگر.
این که در یک معامله مشکل به وجود بیاید کاملا رایج است اما این که چگونه با این مشکل مواجه شوید مهم تر است. در انتها این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که اگر معامله ای رو به فسخ شدن می رود و با تمامی تلاش های شما نیز باز هم پاسخ مثبت دریافت نمی شود، به اتفاقی که در حال رخ دادن است اعتماد کنید. برخی اوقات فسخ شدن یک قرار داد می تواند برای شما اتفاقی بسیار مثبت باشد که در آینده دلیل آن را متوجه خواهید شد!.
سوالات متداول
شناسایی رفتار معامله ای یعنی قبل از انجام معامله تمامی رفتار های مربوط به معامله را مورد بررسی قرار دهید.
می توانید از انواع راه کار ها مانند شبیه سازی روز معامله و یا صحبت کردن در آیینه استفاده کنید.
با انجام انواع تمرینات مراقبه می توانید استرس خود را در رفتار معامله کاهش دهید.